Advertisement

Sinop Selaleleri / Erfelek Tatlica Selaleleri Tabiat Parki (Sinop ... : Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor.

Sinop Selaleleri / Erfelek Tatlica Selaleleri Tabiat Parki (Sinop ... : Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor.. Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop ili erfelek ilçesinde yer alıyor.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. Düşünün, 1997 senesine kadar bu harika şelalelerin varlığından kimsenin haberi.

ŞİMDİ GEZELİM: Sinop Erfelek Şelaleleri
ŞİMDİ GEZELİM: Sinop Erfelek Şelaleleri from 2.bp.blogspot.com
Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar. Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Tüm şelaleleri yaklaşık iki saatlik bir doğa yürüyüşü ile görebilirsiniz. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir.

Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu.

Erfelek şelaleleri veya tatlıca şelaleleri ya da tatlıca takım şelaleleri denmektedir. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri'nde kullanılan ahşap mimarisi kestane, meşe, çam ve köknar ağaçlarıyla uygulanmaktadır. Tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Adresleri, telefon numaraları ve kullanıcı yorumlarıyla sinop'taki şelale: Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Bu nedenle ulaşım erfelek'ten sağlanıyor. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. sinop şelaleleri gezilip görülmesi gereken bir yer ,eger buraya gelirseniz ızgara veya sabah kahvaltı yapılan alanları var ve selaleler.

Erfelek tatlıca şelaleleri'nin yaklaşık 1 km. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Tatlıca şelaleleri'nin 28 takım şelaleden oluşan kısımlarını tek tek gezecek ve doyamayacaksınız. Gün doğumu ve balık avı gitti cillop gibi dalış bıçağı. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleri görülmeye değer duygumuz ...
Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleri görülmeye değer duygumuz ... from i.pinimg.com
Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. sinop şelaleleri gezilip görülmesi gereken bir yer ,eger buraya gelirseniz ızgara veya sabah kahvaltı yapılan alanları var ve selaleler. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop ili erfelek ilçesinde yer alıyor. Gün doğumu ve balık avı gitti cillop gibi dalış bıçağı.

Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu.

Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. İhlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin. Waterfalls in erfelek, near sinop, turkey. Erfelek şelaleleri 2 kilometre uzunluğundaki bir vadi içerisinde yer almaktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor. Çok güzel bir gezi olmuş çokta güzel bir mekan zaten erfelek tatlıca. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Erfelek ilçesinede yaklaşık 10 km. Sinop gezilecek yerler listemiz, 2021 en güzel gezi noktalarından oluşuyor. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Gün doğumu ve balık avı gitti cillop gibi dalış bıçağı.

Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Bu nedenle ulaşım erfelek'ten sağlanıyor. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Evet sinop gezilmesi görülmesi gereken nadide tarihi güzellikleri ile dolu memleketimiz bu yazıda erfelek tatlıca şelaleleri nerede, erfelek tatlıca şelalelerine nasıl gidilir içerikli konumuz sizlerle.

SİNOP ERFELEK ŞELALELERİ ABANA İNEBOLU KASTAMONU TURU
SİNOP ERFELEK ŞELALELERİ ABANA İNEBOLU KASTAMONU TURU from www.gomutur.com
Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisindeki tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor. Tatlıca şelaleleri'nin 28 takım şelaleden oluşan kısımlarını tek tek gezecek ve doyamayacaksınız. Sinop gezilecek yerler listemiz, 2021 en güzel gezi noktalarından oluşuyor.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan ve irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri sonbaharda ayrı bir güzellik oluşturuyor.

Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu. Sinopluların erfelek şelaleleri dedikleri tatlıca şelaleleri' size huzur verecek bir gezi yeri. Evet sinop gezilmesi görülmesi gereken nadide tarihi güzellikleri ile dolu memleketimiz bu yazıda erfelek tatlıca şelaleleri nerede, erfelek tatlıca şelalelerine nasıl gidilir içerikli konumuz sizlerle. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Gün doğumu ve balık avı gitti cillop gibi dalış bıçağı. Waterfalls in erfelek, near sinop, turkey. Özenle hazırlanan bu listede gezi noktaları hakkında bilgiler ve fotolar yer alıyor. Aslında sinop'un ayancık ilçesine bağlı olan erfelek tatlıca şelaleleri, erfelek ilçesine daha yakındır.

Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı sinop sel. Erfelek ilçesinede yaklaşık 10 km.

Posting Komentar

0 Komentar